Τα τρία ζώδια που… κολλάνε με την πρώην – «Σκαρφίζονται» δικαιολογίες για να την ξαναδούν

Nα τους προσέχεις!

Υπάρχουν τρεις άνδρες του ζωδιακού που… ψάχνονται για να δουν ξανά τις πρώην τους.

Πρόκειται για τρία ζώδια που αν χώρισαν φιλικά και χωρίς καβγάδες θέλουν να έχουν επαφή με την πρώην και την αποφεύγουν αν χώρισαν… άσχημα. Σύμφωνα με το astrology.gr, οι τρεις άνδρες του ζωδιακού που ψάχνονται για να δουν τις πρώην τους είναι οι εξής:

Καρκίνος: Ο Καρκίνος είναι γνωστό ότι έχει μεγάλο κόλλημα με το… παρελθόν του. Αν ο χωρισμός ήταν δική του ευθύνη, είχε κάνει κάποια «λαδιά» και η σχέση έληξε, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα ψαχτεί και με το παραπάνω για να δει την πρώην του και να ζητήσει επανασύνδεση. Αν είχανε χωρίσει φιλικά επειδή η σχέση τους δεν τράβαγε, δεδομένα θα προσπαθήσει να δει αν γίνεται να ξαναείναι μαζί με την πρώην του και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Τοξότης: Ο Τοξότης θα ψάξει να βρει διάφορες δικαιολογίες για να δει την πρώην του αν ο χωρισμός τους είναι πρόσφατος, αν έφταιγε εκείνος περισσότερο, αν μετάνιωσε για τον χωρισμό και ακόμα δεν τον έχει ξεπεράσει. Γενικά δεν είναι ένας άνθρωπος που θέλει να… ξεβολεύεται και θα προσπαθήσει να δει αν μπορεί να γίνει κάτι με την πρώην του και να «βολευτεί» ξανά. Θα επιδιώξει επικοινωνία, ποτό, καφέ ή οτιδήποτε θα μπορούσε να τους φέρει και πάλι κοντά.

Ιχθύες: Ο Ιχθύς, όπως και ο Καρκίνος που αναλύσαμε λίγο πιο πάνω, έχει μεγάλο θέμα και κόλλημα με το παρελθόν του. Δεν το ξεχνά εύκολα και δεν μπορεί με άνεση να πάει παρακάτω. Λησμονεί όσα έζησε με την πρώην του, όσα ένιωσε και αν ο χωρισμός τους ήταν φιλικός, τότε σίγουρα θα θελήσει να γυρίσει και να το ξαναπροσπαθήσει. Ο Ιχθύς άλλωστε στις δικαιολογίες είναι… μανούλα. Δεν θα του είναι καθόλου δύσκολο να βρει χίλιες και μια αφορμές για να ξαναδεί την πρώην του και να ξεκινήσει το «ψηστήρι».

Διαβάστε επίσης