«Πιο κάτω δεν πάει, σήμερα μας ενημέρωσε ότι έχει περίοδο»: Ευθεία επίθεση Τζόυς Ευείδη στην Κατερίνα Καινούργιου με μία φωτό (Pic)

Μία νέα κόντρα ξεκίνησε.

Ένα σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» για τις συνθήκες που δουλεύουν όλες οι γυναίκες κάποιες ημέρες του μήνα, ήταν αφορμή για να γράψει η ηθοποιός Τζόυς Ευείδη μία καυστική ανάρτηση τόσο για την παρουσιάστρια όσο και για την κατάντια της τηλεόρασης γενικότερα.

«Μπορούμε να γίνουμε Ισπανία; Στην Ισπανία, θα το πω, ψηφίστηκε όταν οι γυναίκες είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα να παίρνουν αυτή την άδεια. Δε καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για μας. Αλήθεια πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό…
Πιεζόμαστε πολύ ψυχολογικά. Δεν έχω νεύρα γιατί έχω χαπακωθεί. Δε γίνεται αυτός ο πόνος. Γελάτε, δε καταλαβαίνετε τι τραβάμε», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου με την ηθοποιό να σχολιάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε, παλιά τηλεόραση. Βαθιά τηλεόραση. Πιο κάτω δεν πάει».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σχόλιο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και θα έχει επόμενο επεισόδιο με την απάντηση της παρουσιάστριας.

Διαβάστε επίσης