Η Έλενα Παπαρίζου παίρνει θέση για τον καβγά στα βραβεία MAD

 «Να είναι καλά αλλά αν θέλουν τέτοια πράγματα ας τα τακτοποιήσουν μόνοι τους».

Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στα φετινά βραβεία MAD να τρέχει να σωθεί από τις μπουνιές και το άγριο ξύλο που «έπαιζαν» οι τράπερ Snik- Light και οι συνοδοί τους, θα μας στοιχειώνει για αρκετό καιρό ακόμα.

Για αυτό το δυσάρεστο γεγονός κλήθηκε να μιλήσει η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά.

Η Έλενα Παπαρίζου, αν και όπως προκύπτει από τα λεγόμενά της, δεν θέλει να δώσει μεγάλη έκταση στον άγριο καβγά, πήρε ξεκάθαρη θέση τονίζοντας:

«Είναι κάτι που δεν θέλω να πολυσυζητάω γιατί ήταν πολύ δυσάρεστο. Δεν πιστεύω στη βία, δεν μου αρέσει η βία. Πιστεύω ότι για όλα βρίσκεται λύση. Όπως τώρα ζούμε έναν τεράστιο πόλεμο, κάποια στιγμή θα βρεθεί μια λύση. Αλλά αυτά είναι πολιτικά κομμάτια, στα ανθρώπινα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Είναι πολύ δυσάρεστο που μετά από δύο χρόνια που ο μουσικός και καλλιτεχνικός κόσμος ήταν κλεισμένος ότι έπρεπε να το ζήσουμε και αυτό. Δεν είναι ευχάριστα αυτά. Δεν έχω τίποτα με τα παλικάρια, να είναι καλά αλλά αν θέλουν τέτοια πράγματα ας τα τακτοποιήσουν μόνοι τους».


Διαβάστε επίσης
Close