Αυτά είναι τα… παραβατικά ζώδια – Παίρνουν τον δρόμο της παρανομίας για το εύκολο χρήμα

Έχουν την τάση να επιλέγουν τον... κακό δρόμο στη ζωή τους.

Δεν είναι τα άτομα που θα πάνε με τον… σταυρό στο χέρι για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν και για να «φτιαχτούν» οικονομικά.

Τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, έχουν την τάση να επιλέγουν τον… κακό δρόμο στη ζωή τους. Και το κάνουν κυρίως για το εύκολο και γρήγορο χρήμα. Σύμφωνα με το astrology.gr πρόκειται για τα εξής:

Δίδυμοι: Το θέμα με τον Δίδυμο είναι το εξής… Είναι ένα άτομο που δεν μπορεί να περιμένει. Δεν έχει υπομονή για να ανέβει στην ζωή του αργά και σταθερά. Επίσης, η αλήθεια είναι ότι είναι έξυπνος, παπατζής και σε πουλάει και σε αγοράζει στο λεπτό. Σαφώς και θα χρησιμοποιήσει τα προσόντα του αυτά για να βγάλει εύκολα και γρήγορα λεφτά. Και ναι, δεν θα διστάσει να μπλεχτεί και σε παρανομίες, γιατί εμπιστεύεται τόσο πολύ το μυαλό του και την καπατσοσύνη του που θεωρεί ότι κανένας δεν πρόκειται να τον «πιάσει» και ότι θα την γλιτώνει μια ζωή. Και η αλήθεια είναι ότι λόγω ευστροφίας, πολλές φορές τη σκαπουλάρει, αλλά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, «το έξυπνο πουλί, από τη μύτη πιάνεται».

Τοξότης: Για τον Τοξότη τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά Ο Τοξότης απλά… βαριέται. Δεν είναι του μόχθου, της κούρασης ή αυτό που λέμε «μεροδούλι μεροφάι». Θα μπλεχτεί με ό,τι μπορεί να περνάει από το μυαλό σου, απλά και μόνο για να βγάλει εύκολο και γρήγορο χρήμα. Δεν τον νοιάζει το πώς. Είναι και άτομο που παίρνει ρίσκα στην ζωή του γενικά και δεν φοβάται, οπότε αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που τον κάνει να τολμά να παίζει τη ζωή του κορώνα-γράμματα. Και η αλήθεια είναι ότι ο Τοξότης δεν έχει αυτό που λέμε «κώδικα τιμής». Δεν τον νοιάζει το πρέπει και το καθήκον (Δεν είναι… Αιγόκερως). Το καθήκον του είναι στον εαυτό του και όχι στην κοινωνία ή στους άλλους.

Ιχθύες: Last but not least, ο Ιχθύς. Πρόκειται για το άτομο που έχει την εξαπάτηση στο αίμα του. Μην ξεχνάς ότι ο κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας και ένα από τα μεγάλα προσόντα του Ιχθύ είναι ότι σε φλομώνει άνετα στο ψέμα και εσύ δεν παίρνει χαμπάρι. Σε πουλάει και σε αγοράζει όταν και όποτε θέλει. Θολώνει τα νερά όπως η σουπιά και δεν τον μυρίζεσαι ποτέ για τις λαδιές που έχει κάνει. Και επειδή ο Ιχθύς είναι άτομο με καλλιτεχνικά ταλέντα, να ξέρεις ότι θα μπορούσε για παράδειγμα να ανακατευτεί με πλαστογραφίες. Να παραχαράξει έγγραφα, υπογραφές, χαρτονομίσματα, κέρματα, πίνακες ζωγραφικής… Ο Ιχθύς λοιπόν, δεν θα πει όχι στα εύκολα και γρήγορα χρήματα, ακόμα κι αν αυτά προέρχονται από παρανομίες.

Διαβάστε επίσης