Ο Γιώργος Πιλίδης κατά πρώην συμπαικτών του στο Survivor: «Έχετε προκαλέσει αηδία»

Γιατί τους επικρίνει.

Την έντονη ενόχλησή του για την συμπεριφορά τους εκτός Survivor εξέφρασε ο Γιώργος Πιλίδης για τους πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο πυγμάχος, που και μέσα στο παιχνίδι είχε δείξει ότι δεν του αρέσει η υπερπροβολή που επιδιώκουν κάποιοι ακόμα και για λάθος λόγους, με story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αν και δεν αναφέρεται προσωπικά σε κάποιους, επικρίνει τους πρώην συμπαίκτες τους και παράλληλα, θέλει να τους συνετίσει.

 «Survivor… Ορισμένοι παίκτες πραγματικά έχετε προκαλέσει αηδία… Πραγματικά τόσο καιρό παρακολουθώ πολλούς παίκτες που βγαίνοντας από αυτό το παιχνίδι νομίζουν ότι είναι super star και ότι μπορούν να σχολιάζουν και να κρίνουν τα πάντα και τους πάντες επειδή ακριβώς τους έχουν μάθει 5 άνθρωποι παραπάνω και ασχολήθηκε λίγο η τηλεόραση μαζί τους.

Πραγματικά ξυπνήστε λίγο, προσγειωθείτε και πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι είμαστε απλά λίγο πιο τυχεροί από τους άλλους ανθρώπους που μας επέλεξε η παραγωγή και τίποτα άλλο», έγραψε ο Γιώργος Πιλίδης.

Διαβάστε επίσης
Close