Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη θα συνεργαστούν ξανά τηλεοπτικά!

Η  θέση του ηθοποιού.

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η  ανακοίνωση του Mega για την κωμική σειρά που θα προβληθεί την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν  με τίτλο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», καθώς πολλοί παρατήρησαν ότι ανάμεσα στους συντελεστές φιγουράριζαν τα ονόματα Βάσω Λασκαράκη και Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική τους συνεργασία μετά το διαζύγιό τους.

Μάλιστα, ο ηθοποιός μίλησε για αυτήν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real Life και την δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πρόκειται για μια κωμωδία που δείχνει τρεις πολύ διαφορετικές γυναίκες, σε τρεις διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Δεν θα έλεγα από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, δεν το βλέπω από αυτή την πλευρά.

Ουσιαστικά δείχνει τρεις εντελώς διαφορετικές γυναίκες να ζουν τη δική τους καθημερινότητα. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και πάρα πολύ χιούμορ. Είναι μια καθαρή κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Εγώ υποδύομαι τον Γιάννη, με τον οποίο έχει σχέση η Μαίρη (Νίκη Λάμη). Ο Γιάννης είναι μία από τις σχέσεις της. Όλο χωρίζουν και όλο τα ξαναφτιάχνουν. Είναι λίγο τυχοδιώκτης, θέλει να βρει δουλειά, φοβάται να δεσμευτεί, εγκλωβίζεται κάθε φορά που νιώθει κάτι παραπάνω για μια γυναίκα, θέλει να είναι με τη Μαίρη και ταυτόχρονα δεν θέλει, γιατί αναζητεί και την ηρεμία του. Εκεί που πάει, λοιπόν, να κάνει ένα βήμα παραπάνω, το μετανιώνει».

Στο σχόλιο δε της δημοσιογράφου ότι «είναι πάρα πολύ ωραίο που παίζεται ξανά με τη Βάσω Λασκαράκη. Είναι ωραίο ως μήνυμα και ως εξέλιξη μιας σχέσης δύο πρώην συντρόφων που είναι και γονείς», ο ηθοποιός απάντησε: «Στο σίριαλ με τη Βάσω δεν έχουμε κοινές σκηνές. Δεν υποδυόμαστε το ζευγάρι, όπως κάναμε στην «Πολυκατοικία». Συστεγαζόμαστε στα ίδια πλατό. Αυτό είναι ουσιαστικά.

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, μπορούμε να συνεργαστούμε. Εφόσον υπάρχει η συνεργασία για το παιδί, που είναι πολύ πιο σημαντική από οποιοδήποτε σίριαλ, νομίζω ότι ένα σίριαλ μπορούμε να το κάνουμε παρέα».

Διαβάστε επίσης
Close