«Σασμός»: Ο Θανάσης Πατριαρχέας επιβεβαιώνει τα spoilers με μια ανατριχιαστική φωτογραφία!

Θα χυθεί πολύ αίμα στο φινάλε της σεζόν.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος του «Σασμού», της σειράς που φέτος κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού από τις πρώτες μέρες προβολής της με τους πίνακες της τηλεθέασης να το επιβεβαιώνουν, τα spoilers κάνουν λόγο για δύο θανάτους.

Ο ένας είναι αυτός του Βλάση Καραπάνου, ο οποίος θα δώσει τη ζωή του για να σώσει τον γιο του από ένα συμβόλαιο θανάτου, για το οποίο ο ίδιος έχει δώσει την εντολή. Ο άλλος είναι η δολοφονία του Άγγελου, από δύο, μάλιστα χέρια. Αρχικά θα του επιτεθεί η Καλλιόπη, ωστόσο, δεν θα τον τρυματίσει θανάσιμα. Την χαριστική βολή θα του την δώσει ο Κώστας, ο πρώην σύζυγος της αγαπημένης του,  Άσπας.

Την Παρασκευή το απόγευμα ο Θανάσης Πατριαρχέας, που υποδύεται στη σειρά τον ‘Αγγελο, επιβεβαίωσε τον …θάνατο του γιατρού με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, την οποία συνόδευε μια ανατριχιαστική φωτογραφία του από την δολοφονία.

«Φινάλε. Γεια σας. Πολλές φορές ακούμε για φόνους και ευτυχώς δεν έχουμε εικόνες. Είναι σκληρές, αβάσταχτες ειδικά γι αυτούς που μένουν πίσω. Εδώ είναι ένα ψέμα αλλά κάθε φορά που το βλέπω το ίδιο σοκαριστικό. Τα όπλα κάνουν μόνο για παλιοσίδερα. Οι έχθρες, οι βεντέτες, οι κακίες δεν λυτρώνουν, αποθρασύνουν. Ας γεμίσουμε τις καρδιές μας όχι μόνο αγάπη αλλά και λογική», σχολίασε στη λεζάντα ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης
Close