Ο Φοίβος Παπαδάκης εξομολογείται: «Η μητέρα μου είναι ο αφανής ήρωας της οικογένειας»

Ο δημοσιογράφος μίλησε και για τα κακόβουλα σχόλια που ακούει λόγω του πατέρα του.

Ο Φοίβος Παπαδάκης, γιος του Γιώργου Παπαδάκη, που έχει ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του και έχει διανύσει αρκετά χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας, φέτος για πρώτη φορά βγήκε μπροστά από τις κάμερες στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκης στο Open και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show»  του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κακόβουλα σχόλια που ακούει λόγω της επωνυμίας του πατέρα του αλλά και στην οικογένεια του.

«Εγώ πήγα γυμνάσιο και λύκειο στη γερμανική σχολή Αθηνών. Είναι πολύ δύσκολο σχολείο, που για να μπεις στην έκτη δημοτικού, δίναμε πέντε τεστ. Απαιτούσαν πολύ διάβασμα και μελέτη. Εγώ εκείνη την περίοδο σαν παιδάκι διάβασα πάρα πολύ και πέρασα.

Τις πρώτες ημέρες στο σχολείο, που ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος κι αγχωμένος σε ένα νέο περιβάλλον, υπήρχαν κάποια λίγα παιδιά που μου έλεγαν ευθέως ότι ο πατέρας σου πλήρωσε για να μπεις στο σχολείο. Αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ αλλά μου έγινε αμέσως μάθημα να ξέρω τι να παίρνω σοβαρά και τι όχι. Δηλαδή κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν από το ένα αυτί κι από το άλλο να βγαίνουν. Ξύλο δεν έχω παίξει αλλά έχω έρθει σε αντιπαράθεση.

Η μητέρα μου είναι ο αφανής ήρωας της οικογένειας, έχει δουλέψει πολύ σκληρά, πολλά χρόνια. Νιώθω πολύ τυχερός για τους γονείς μου», ανέφερε.

Παράλληλα, μίλησε και για την σύντροφό του αποκαλύπτοντας ότι είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. «Θα γίνει κάποια στιγμή και παππούς από μένα ο Γιώργος Παπαδάκης. Με την Αλίκη είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί, είναι ο άνθρωπός μου. Η οικογένεια είναι στα πλάνα μου, είχα από μικρός στόχος να γίνω μπαμπάς νέος. Θέλω να ζήσω τα παιδιά μου, οπότε μπορεί να ξαναγίνει παππούς ο Γιώργος Παπαδάκης», τόνισε.

Διαβάστε επίσης
Close