
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο δεν κάνει τηλεόραση
Μία από τις πιο δυνατές πένες στο σενάριο είναι αυτή της Δήμητρας Παπαδοπούλου η οποία τα τελευταία χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Μια αποχή που είναι επιλογή της, όπως η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της στην δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι και το περιοδικό «ΟΚ!».
Μάλιστα, αποκάλυψε και τον λόγο που την οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση.
«Νιώθω πως σήμερα δεν υπάρχουν οραματιστές. Όταν έγιναν “Οι απαράδεκτοι” υπήρχε όραμα. Και δεν λέω για μας, αλλά για τους πιο πάνω. Όπως ο Γιώργος και η Φρόσω Ράλλη, που ήταν οι παραγωγοί. Τώρα νιώθω πως δεν υπάρχει όραμα και η πίστη πως έχουμε κάτι “ταξιδέψιμο”. Λέμε “πάμε να κάνουμε αυτό το σίριαλ που θα χτυπήσει το άλλο που πήγε καλά. Τι συνταγή είχε το άλλο που πήγε καλά;” Αυτό θα κάνουμε. Ξεκάθαρα αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω τηλεόραση», η απάντησή της στην ερώτηση γιατί δεν κάνει πια τηλεόραση.
Παράλληλα, ανέφερε ότι της είχαν γίνει τρεις προτάσεις για να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή, ενώ παραδέχθηκε ότι αν και δεν είχε την οικονομική πολυτέλεια, απέρριψε προτάσεις που δεν της άρεσαν και δεν θα της έκαναν καλό στο ψυχισμό της.