Το σκηνοθετικό λάθος στο τραγούδι της Ελλάδας που μπορεί να στερήσει την πρωτιά απ’ την Αμάντα

Η φωνή της νεαρής τραγουδίστριας μάγεψε το κοινό και απέδειξε ότι δικαίως θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού της Eurovision

«Μάγεψε» η Αμάντα Γεωργιάδη στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο, ερμηνεύοντας το «Die Together», ένα τραγούδι για την αγάπη, τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές της.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε 15η κατά σειρά με την Αμάντα Γεωργιάδη να ανεβαίνει στη σκηνή φορώντας το λευκό φόρεμα, δημιουργία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας Σήλιας Κριθαριώτη.

Η Αμάντα Γεωργιάδη ξεκίνησε να ερμηνεύει το Die Together με κλειστά μάτια και συνέχισε ανοίγοντάς τα αφού όπως έχει τονίσει σε συνέντευξή του στο Στούντιο 4, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει επιμεληθεί τη σκηνική της παρουσία, «η αρχή είναι ότι μέσα από τα μάτια της Αμάντας βλέπουμε τα πάντα».

Η φωνή της νεαρής τραγουδίστριας μάγεψε το κοινό και απέδειξε ότι δικαίως θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού της Eurovision. Ηδη η EBU ρώτησε την Ελλάδα αν μπορεί να διοργανώσει τον διαγωνισμό το 2023, μία ερώτηση που γίνεται παραδοσιακά στις χώρες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των γραφείων στοιχημάτων.

Στην πολύ καλή εμφάνιση της Αμάντας υπήρχαν όμως ψήγματα λάθους. Σημαντικές λεπτομέρειες που στην οικονομία της συνολικής παρουσίας μπορούν να κάνουν τη διαφορά.  Η 25χρονη ερμηνεύτρια άγγιξε το τέλειο, αλλά μπορεί και να το πράξει. Σε ένα τραγούδι που βασίζεται στην ερμηνεία, μια ερμηνεία που πρέπει να βγάλει προς τα έξω την απαισιοδοξία, τη στενοχώρια και το dark της κατάστασης, η Αμάντα δεν μπόρεσε να κρύψει το χαμόγελό της και τη χαρά της γεγονός που μπορεί να της στερήσει βαθμούς.

Δείτε το βίντεο στο 1:15

Διαβάστε επίσης
Close