Η απόλυτη ανατροπή: Νεκρός ο Αστέρης στον «Σασμό»

O ALPHA έχει αποφασίσει να συνεχιστεί ο Σασμός όμως τι γίνεται με τους ηθοποιούς που συμμετέχουν;

Η σειρά Σασμός που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό θα έχει και δεύτερη σεζόν στον ALPHA.

Η επιτυχία του «Σασμού» συνεχίζεται και, τώρα, ο συγγραφέας του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης, έχει γράψει τη συνέχεια του βιβλίου. Στην παρουσίασή του νέου βιβλίου έδωσαν οι φίλοι και οι συνεργάτες από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά. Ο συγγραφέας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε: «Στον Σασμό έχουμε να δούμε πάρα πολλά εφόσον θα τελειώσουμε στα 170 επεισόδια και προφανώς, έχουμε άλλα 170. Οπότε, η ιστορία μας θα αρχίσει να ξετυλίγει ένα νέο πλέγμα».

Σασμός: «Η δεύτερη σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη»

Και πρόσθεσε: «Θα δούμε νέους ήρωες, που θα πλαισιώνουν τους παλιούς, νέες ιστορίες που θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται δεξιά κι αριστερά. Πιστεύω ότι η δεύτερη σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη». Τέλος, σε ερώτηση για το αν περίμενε να έχει ο «Σασμός» αυτή την απήχηση που είχε καθώς έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, ο Σπύρος Πετρουλάκης είπε: «Το περίμενα τη στιγμή που είδα τους ηθοποιούς να φτάνουν έναν προς έναν».

Ο ALPHA έχει αποφασίσει να συνεχιστεί ο Σασμός όμως τι γίνεται με τους ηθοποιούς που συμμετέχουν; Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν συμφωνήσει όλοι οι πρωταγωνιστές για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους. Μεταξύ αυτών είναι και ο Ορφέας Αυγουστίδης. Αν εμείνει στην απόφαση του να μην συμμετέχει στη δεύτερη σεζόν του Σασμού δεν θα αντικατασταθεί από άλλον ηθοποιό και σχεδιάζεται οι σεναριογράφοι να σκοτώσουν τον Αστέρη, φέρνοντας την ανατροπή στην αγαπημένη σειρά!

Διαβάστε επίσης
Close