Ράδιο Αρβύλα: Ακούει κανείς αυτό που φωνάζει ο Κανάκης για την Πάτρα;

Το θέμα μονοπωλεί στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Τους τελευταίους δύο μήνες, όταν και διατάχθηκε με εισαγγελική παρέμβαση η διερεύνηση των θανάτων των τριών αδερφών την Πάτρα μέσα σε διάστημα τριών ετών, είναι το βασικό θέμα των τηλεοπτικών εκπομπών, ενημερωτικών και ψυχαγωγικών.

Ένα θέμα, που λόγω της φύσης του, τραβάει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση έχει «παρεκτραπεί» και από το καθαρά ειδησιογραφικό κομμάτι έχουν περάσει στο όριο του κουτσομπολιού με φίλους, γνωστούς, συγγενείς, χαρτορίχτρες να δίνουν συνεντεύξεις, ενώ προβάλλονται βίντεο των άτυχων παιδιών.

Έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση που σφίγγει το στομάχι. Αυτή ακριβώς η κατάσταση προκάλεσε και την έκρηξη του Αντώνη Κανάκη μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

«Κλείστε τα αυτιά σας. Φτάνει, παιδιά, φτάνει! Είναι τρέλα αυτό που γίνεται, είναι έγκλημα. Είναι έγκλημα στο έγκλημα και βιασμός στις ψυχές μας. Φτάνει! Θα τον σκίσουν, θα το τραβήξουν, θα το βομβαρδίζουν μέχρι εκεί που δεν παίρνει στον βωμό της τηλεθέασης. Φτάνει! Αρρωσταίνει η κοινωνία. Αυτοί δεν έχουν το αίσθημα που χρειάζεται για να πουν «φτάνει». Πείτε το εσείς το «φτάνει». Φτάνει! Δεν αντέχεται άλλο», ανέφερε σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Διαβάστε επίσης
Close