Πάνω από 50 υποψήφιοι: Το τηλεπαιχνίδι που δε λέει να βρει παρουσιαστή

Το χρονοδιάγραμμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα πιέζει.

Έκανε αίσθηση όταν πρωτοανακοινώθηκε ότι θα ενταχθεί στο χειμερινό πρόγραμμα του ALPHA όμως ακόμα, λίγες εβδομάδες πριν το προγραμματισμένο του ξεκίνημα δεν έχει βρεθεί αυτός ή αυτή που θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασής του.

Ο λόγος για το Τotal Blackout του ΑLPHA, που επανέρχεται στο τηλεοπτικό τοπίο από νέα συχνότητα και με νέα «εμφάνιση». Ένα παιχνίδι φόβου που όμως δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει παρουσιαστή ενώ τον Φεβρουάριο θα ξεκινούσε η προβολή του με ένα ως δύο επεισόδια την εβδομάδα.

Από το παιχνίδι έχουν περάσει τουλάχιστον 50 υποψήφιοι παρουσιαστές και παρουσιάστριες. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων από τα δοκιμαστικά του παιχνιδιού που κάποτε παρουσίαζε η Νάντια Μπουλέ έχουν ήδη περάσει μεταξύ άλλων οι Κατερίνα Στικούδη, Αποστόλης Τότσικας, Πένυ Αγοραστού, Σάκης Κατσούλης, Κέλλυ Κελεκίδου, Αποστόλης Τότσικας, Λάουρα Νάργες, Ευαγγελία Αραβανή, Γιώργος Τσαλίκης, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Μελέτης Ηλίας.

Στην παραγωγή θα ήθελαν τον Μελέτη Ηλία αλλά ο ηθοποιός δεσμεύεται από υποχρεώσεις για την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια»,

Διαβάστε επίσης
Close