Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτός ο κλόουν η Λατινοπούλου – Δεν είναι καν κυρία»

Γιατί έθεσε βέτο στη μη παρουσία της στην εκπομπή.

Ένα πρωτοφανές ξέσπασμα τόσο από την παρουσιάστρια όσο και από δημοσιογράφο του πάνελ της εκπομπής έγινε στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα του ALPHA όταν ξεκίνησαν να συζητούν για τη νέα viral διαφήμιση της Pantene και τον τρόπο που σχολιάστηκε από τους διαφωνούντες και πιο συγκεκριμένα από την πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η Θεσσαλονικιά πολιτεύτρια σε ανάρτησή της είχε αναφέρει ότι αν οι Έλληνες ήταν όπως οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης η Τουρκία θα είχε εισβάλει και θα έφτανε στο Σύνταγμα την ίδια ώρα που κάποιοι θα «έφτιαχναν τη φράντζα τους».

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος φανερά φορτισμένος ζήτησε να μη συμμετέχει στη συζήτηση αυτού του θέματος καθώς η κυρία αυτή (Λατινοπούλου) τον προσβάλλει και δε συμφωνεί με τίποτα με όσα λέει.

Τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για την πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι έχει θέσει βέτο ώστε αυτή η κυρία να μην εμφανιστεί ποτέ στην εκπομπή, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν είναι καν κυρία αλλά ένας κλόουν που λέγεται Λατινοπούλου και δεν τη νοιάζει αν τη βρίσει.

Διαβάστε επίσης
Close