Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «σφάζει» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Υπάρχουν παρουσιάστριες που με κάνουν και ντρέπομαι».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη μακρά πορεία του στην τηλεόραση έχει δείξει ότι δεν «φοβάται» να κάνει κριτική και να πάρει ξεκάθαρες θέσεις ακόμα και αν δεν είναι αρεστές.

Αυτό έκανε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» όταν, με αφορμή μία συζήτηση που είχε ανοίξει για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και τις δύο κυρίες που συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή, άδραξε την ευκαιρία και μίλησε για το γενικότερο πρόβλημα που υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση, ενώ χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Υπάρχουν παρουσιαστές και παρουσιάστριες που εγώ που έχω υπηρετήσει 20 χρόνια την τηλεόραση με κάνουν και ντρέπομαι. Και μπορώ να σας πω και όνομα, δεν τραβάω κανένα ζόρι. “Κάτι ξαναψήνεται”, ντρέπομαι (σ.σ. το παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου). Θέλετε να είμαι ειλικρινής; Ντρέπομαι, λέω “γιατί να είναι στην τηλεόραση;”. Δεν της ταιριάζει το πρότζεκτ που λέγεται τηλεόραση και ο τρόπος που το κατακτάει αυτό το πράγμα. Είναι ένα ωραίο κορίτσι, ας πάει στα καλλιστεία. Σήμερα έχουμε  μεγάλο πρόβλημα, είναι λίγοι οι άνθρωποι που υπηρετούν το μέσον», ανέφερε μεταξύ άλλων και όταν η Καινούργιου τον ρώτησε αν εννοεί τη Σπυροπούλου την επιβεβαίωσε.

Παράλληλα, στάθηκε στα κακά ελληνικά που χρησιμοποιούν και εξήρε τον Γιώργο Λιανό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει «χιούμορ, ετοιμόλογος, γρήγορος, ό,τι θέλεις».

Διαβάστε επίσης
Close