Δύναμη ψυχής από την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πέταξε τη μάσκα και δείχνει το πρόσωπό της

Πόσα «μπράβο» αξίζουν σε αυτό το κορίτσι;

Την έκπληξη έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου την Πρωτοχρονιά, όταν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και ακολούθους φωτογραφίες από το ρεβεγιόν το οποίο έκανε με καλές της φίλες.

Σε αυτές, η ίδια πόζαρε με βραδινό, εντυπωσιακό φόρεμα και ψηλά τακούνια, ενώ ήταν εμφανές πως δεν φορούσε πια στο πρόσωπό της την προστατευτική μάσκα με την οποία τη βλέπαμε διαρκώς μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

Ωστόσο, στις φωτογραφίες εκείνες η ίδια επέλεξε να μην δείξει το πρόσωπό της στον φακό, προτιμώντας να το καλύψει με τα μαλλιά της.

Όπως φαίνεται, εκείνη ήταν μόνο η αρχή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του nassosblog, η Ιωάννα αποφάσισε να βγάλει οριστικά τη μάσκα, έχοντας μιλήσει με τον ψυχολόγο της ο οποίος τη βοήθησε να είναι πλέον σε θέση στις προσωπικές της στιγμές με οικογένεια και φίλους, να εμφανίζεται με το πρόσωπό της «γυμvό».

Όπως διαβάζουμε, χρησιμοποιεί ειδικό μακιγιάζ για να κρύβει -όσο αυτό είναι δυνατόν- τα σημάδια, ενώ ετοιμάζεται πέρα από το εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής που κάνει με τη Χριστίνα Πάζιου, να ξεκινήσει και κολύμπι καθώς οι γιατροί της είπαν πως θα τη βοηθήσει πολύ.

Όσο για την εικόνα της; Είναι κάθε άλλο παρά σοκαριστική.

Μερικές εβδομάδες πριν, η Αννίτα Ναθαναήλ είχε μιλήσει για τη στιγμή που η Ιωάννα θα έβγαζε τη μάσκα, τονίζοντας τη σημασία του να αντιδράσει ο κόσμος χωρίς να δείχνει σοκαρισμένος:

«Είναι πολύ δύσκολο όταν υπάρχουν τέτοια εκτεταμένα εγκαύματα και σοβαρές φθορές, που δυστυχώς εσείς πίσω από τη μάσκα δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, είναι πολύ δύσκολο όταν κάποιοι γιατροί είναι λίγο πιο ωμοί και σερβίρουν την αλήθεια.

Ακόμα και με τη σκληρή αλήθεια, η Ιωάννα, επειδή είναι παλικάρι, είναι πολύ προσγειωμένη στην πραγματικότητα και είναι τόσο αποφασισμένη να τους διαψεύσει όλους και να τα καταφέρει να βγει νικήτρια στο τέλος, να μπορέσει να πετάξει τη μάσκα.

Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να μη σοκάρεται όταν θα βγάλει αυτή τη μάσκα. Το δεξί της χέρι δεν σηκώνεται ψηλά όπως σε εμάς».

Διαβάστε επίσης
Close