Η ξεκάθαρη θέση του Νίκου Μουτσινά για τη συμπεριφορά του Βαλάντη στο «Survivor»

 «Πρέπει να φύγει, έχει ξεφύγει».

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του Βαλάντη στο  «survivor» με αποκορύφωμα τα απαράδεκτα σχόλια του στην Μυριέλλα Κουρεντή στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Ο τραγουδιστής από το πρώτη κιόλας ημέρα παραμονής στον Άγιο Δομίνικο είχε έντονα ξεσπάσματα στους συμπαίκτες του γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους τηλεθεατές. Ωστόσο, μέρα με τη μέρα η συμπεριφορά του γίνεται όλο και πιο επιθετική.

Μάλιστα, πολλοί είναι και οι άνθρωποι της τηλεόρασης που μέσα από τις εκπομπές τους έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση κάνοντας λόγο για λεκτική βία και ζητούν από την παραγωγή να διώξουν τον παίκτη από το ριάλιτι.

Μεταξύ αυτών και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος το έκανε μέσα από την εκπομπή του που προβάλλεται από το ίδιο κανάλι, δηλαδή από τον ΣΚΑΪ.

«Πρέπει να τον βγάλει η παραγωγή. Θα το πάω εκεί που είναι υπερβολή το ξέρω τώρα, τσιμπημένο.Αυτό εννοώ, ότι πρέπει να φύγει. Μιλάει πάρα πολύ άσχημα, είναι πολύ επιθετικός. Προφανώς ο άνθρωπος του έχει φύγει, έχει ξεφύγει παιδιά. Το παιχνίδι αυτό που είναι ένας εξωτερικός εγκλεισμός κατά τα άλλα, είναι αυτοί μόνοι τους εκεί πέρα, βλέπει ο ένας τον άλλον κάθε μέρα. Θέλω να πω, ότι ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή δεν περνάει καλά ούτε ο ίδιος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης
Close