Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Βραχάλη

Έφυγε από τη ζωή ο σκύλος της.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμός το instagram, η Χριστίνα Βραχάλη αποκάλυψε ότι έφτασε η δύσκολη εκείνη ώρα του αποχαιρετισμού με τον αγαπημένο της σκύλο, μετά από 11 χρόνια κοινής συνύπαρξης.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η αθλητικογράφος και παίκτρια του Dancing with the Stars, έφυγε ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής την ώρα που η ίδια χόρευε στο live του show.

«Αυτό το πλάσμα ήρθε στη ζωή μου για να με μάθει τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη. Πίστη. Αφοσίωση. Ασφάλεια. Ενσυναίσθηση. Καλοσύνη. Και αλήθεια. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Μου ξύπνησε συναισθήματα που δεν ήξερα πως υπάρχουν.

Με έπεισε πως η ζωή δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα παιχνίδι.

11 χρόνια μαζί. Οι δύο μας. Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου. Η χαρά μου. Η πιο αληθινή επαφή μου. Η οικογένεια μου. Ο συνταξιδιώτης μου. Ο σύντροφος μου. Ο καλύτερος μου φίλος. Η σκιά μου στη γη…

Χθες αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να με εκπαιδεύσει και στην απώλεια. Ο Τσιλι έφυγε, ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, τη στιγμή που η μαμά του χόρευε. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Γιατί δεν θα στερούσε ποτέ από εμένα, ούτε ένα δευτερόλεπτο χαράς. Τέτοιο μεγαλείο ψυχής.

Τσιλι μου, το πήρα το μήνυμα… αλλά πως θα τα καταφέρω χωρίς εσένα;», το συγκινητικό μήνυμά της.

Διαβάστε επίσης
Close