Ο Γιάννης Λάτσιος στο OPEN!

Σε θέση-κλειδί.

Μία μιντιακή βόμβα που συζητιόταν καιρό στα δημοσιογραφικά γραφεία ανακοινώθηκε και επίσημα την Δευτέρα. Ο λόγος για τη συνεργασία του Γιάννη Λάτσιου με το OPEN.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των μίντια δεν αναλαμβάνει το …συνηθισμένο του πόστο, την διεύθυνση προγράμματος, αλλά μια θέση-κλειδί στον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη, καθώς είναι πλέον ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του καναλιού.

Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN

Ο κ. Λάτσιος είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη στην ελληνική αγορά Μ.Μ.Ε, κατέχοντας, επί σειρά ετών, επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και έχει συντελέσει στην εδραίωση και ανάπτυξή τους.

Ο κ. Ιβάν Σαββίδης καλωσόρισε τον κ. Λάτσιο και τον παρουσίασε σε κοινή σύσκεψη με το σύνολο της διευθυντικής ομάδας του oμίλου media, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως με την πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη του πορεία, ο κ. Λάτσιος θα συμβάλλει καθοριστικά στην αναδιοργάνωση του ομίλου, με στόχο την εξέλιξή του σε έναν σύγχρονο και ανταγωνιστικό οργανισμό Μέσων στην ελληνική αγορά.

Ο Γιάννης Λάτσιος αναμένεται, λοιπόν, να φέρει πολλές αλλαγές στο OPEN. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!.

Διαβάστε επίσης
Close