Ο Διονύσης Ατζαράκης στο OPEN!

Θα παρουσιάζει το ΤΑΞΙ.

Με μία σημαντική προσθήκη στο πρόγραμμά του συνεχίζει το Open. Το ανοιχτό κανάλι συμφώνησε με τον stand up comedian Διονύση Ατζαράκη για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «ΤΑΧΙ», τα σαββατοκύριακα.

Πρόκειται για ένα παλιό πρότζεκτ που παρουσίαζε παλιότερα στο Mega η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ πέρυσι το είχε επαναφέρει ο ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Αλέξανδρο Τσουβέλα.

Μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει τα γυρίσματα και η πρώτη εκπομπή είναι προγραμματισμένη για τις 27 Νοεμβρίου στις 17:55.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Open:

Απολαυστικές διαδρομές με πολύ γέλιο, αστεία απρόοπτα και πολλά μετρητά στο «ΤΑΞΙ», με τον Διονύση Ατζαράκη στο OPEN.

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «ΤΑΞΙ» πατάει γκάζι…. και έρχεται στο OPEN! Στις 27 Νοεμβρίου στις 17:55 και κάθε Σάββατο και Κυριακή την ίδια ώρα, ο Διονύσης Ατζαράκης κάθεται στο τιμόνι και υπόσχεται ανεπανάληπτες διαδρομές με πολύ χιούμορ, κέφι και πολλά μετρητά.

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πετύχεις το «ΤΑΞΙ» στον δρόμο. Οι ανυποψίαστοι «πελάτες» που θα κάνουν σήμα στο «ΤΑΞΙ» και θα πέσουν πάνω στον Διονύση, όχι μόνο δε θα πληρώσουν για τη διαδρομή τους αλλά θα έχουν και την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά χρήματα από αυτή την κούρσα.

Ο Διονύσης ξεκινάει τις ερωτήσεις και οι παίκτες απαντάνε έχοντας στη διάθεσή τους δύο βοήθειες. Αυτή του τηλεφώνου και την πολύ σημαντική βοήθεια του «σοφού παππού του Διονύση», ο οποίος είναι σχεδόν παντογνώστης σαν τον εγγόνο του.

Όσο απαντάνε σωστά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, το «ΤΑΞΙ»  προχωράει προς τον προορισμό του και ποσά ανεβαίνουν. Αν όμως κάνουν τρία λάθη, έρχεται η ώρα της αποβίβασης. Ο Διονύσης τραβάει χειρόφρενο και τους αποχαιρετά με βαριά καρδιά.

Αν όμως τα καταφέρουν και φτάσουν στον προορισμό τους, όχι μόνο κερδίζουν το ποσό που έχουν μαζέψει αλλά έχουν και μία μοναδική ευκαιρία για να τα διπλασιάσουν.

Απολαυστικές διαδρομές με πολύ γέλιο, αστεία απρόοπτα και πολλά μετρητά στο «ΤΑΞΙ», με τον Διονύση Ατζαράκη στο OPEN.

Διαβάστε επίσης
Close