Λάουρα Νάργες: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από το «The Voice»

Ήταν καθαρά οικονομικός.

Πριν λίγες μέρες η Λάουρα Νάργες αποφάσισε να αποχωρήσει από το «The Voice» και ενώ το μουσικό παιχνίσι είναι σε εξέλιξη αιφνιδιάζοντας την παραγωγή, που βρέθηκε να ψάχνει παρουσιάστρια για τα backstage μία ημέρα πριν τα γυρίσματα.

Εκείνες τις ημέρες γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά για τους λόγους που οδήγησαν την παρουσιάστρια σε αυτή την απόφαση. Την Παρασκευή αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος από την ίδια μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day».

«Ήταν μία απόφαση που για να πω την αλήθεια, αισθάνομαι πολύ καλά. Αυτό που είδα, κατάλαβα κι ένιωσα είναι ότι τελικά βλέπουμε και θέλουμε άλλα πράγματα, διαφορετικά. Νιώθω τελικά πως το Voice έχει κάνει τον κύκλο του 100%.

 Ενδεχομένως δεν έχω καταλήξει αν έπρεπε να είχε κλείσει αυτός ο κύκλος πριν από δύο χρόνια, όταν μου συνέβη αυτό που συνέβη με τόσο απότομο και έντονο τρόπο. Ίσως έπρεπε να έχει κλείσει από τότε.

Ήταν και οικονομικός ο λόγος που έφυγα, είχα ζητήσει περισσότερα χρήματα. Δεν έφυγα για να μπω κάπου αλλού. Το ρίσκαρα. Είχα κάνει casting για παρουσίαση του My Style Rocks, που τελικά το παρουσίασε η Στικούδη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης
Close