Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος

Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στις «Άγριες Μέλισσες».

Άλλη μία απώλεια στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Λάσκος. Ο ηθοποιός που τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στον «Άγιο Σάββα» και έδινε δύσκολη μάχη, ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Η είδηση του θανάτου του, που σκόρπισε θλίψη, έγινε γνωστή από τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος τον αποχαιρέτησε μέσα από την σελίδα του στο facebook με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ότι έφυγε από κοντά μας μετά από μεγάλη μάχη, ένας σεμνός εργάτης του θεάτρου, μια εμβληματική φυσιογνωμία που σφράγισε πολλούς ρόλους με το ταλέντο του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο! Καλός φίλος, σπουδαίος συνεργάτης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η οικογένεια ευχαριστεί το προσωπικό, το νοσηλευτικό και το ιατρικό του νοσοκομείου Άγιος Σάββας για τη φροντίδα που προσέφερε και θα τελέσει σε στενό οικογενειακό κύκλο την αποχαιρετιστήρια τελετή και παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών πού αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιούς» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε επίσης
Close