Με κορωνοϊό ο Ηλίας Μπόγδανος

Το αποκάλυψε ο ίδιος.

Λίγες μόλις μέρες μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο και ο Ηλίας Μπόγδανος ξαναχάνει την «ελευθερία» του, αφού έχει κορωνοϊό.

Ο φιναλιστ του «Survivor» με βιντεάκι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε ότι βγήκε θετικός σε μοριακό τεστ και ότι έχει ελαφριά συμπτώματα. Μάλιστα, όπως ο ίδιος είπε, θα εκμεταλλευτεί την υποχρεωτική καραντίνα για να ασχοληθεί εμ τη μουσική του, που του είχε λείψει τόσο καιρό.

«Παιδιά, μόλις βγήκε το μοριακό μου τεστ και είμαι θετικός στον κορονοϊό. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να σας πω. Έχω κάποια ελαφριά συμπτώματα αλλά είμαι ok. Αυτό συμβαίνει προφανώς είναι γιατί έχουμε πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα λόγω του παιχνιδιού, δεν είχαμε εμβολιαστεί και είναι φυσικό επόμενο.

 Το καλό είναι ότι θα είμαι στο σπίτι και θα κάνω πράγματα που πρέπει να γίνουν, θα ασχοληθώ με τα τραγούδια μου και θα διαβάσω όλα αυτά τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, που είναι πάρα πολλά. Και νομίζω ότι η καλύτερη αρχή που θα κάνω μένοντας στο σπίτι είναι ένα live στο Instagram», ανέφερε στο βίντεο.

Διαβάστε επίσης
Close