Τον πρόδωσε η εφαρμογή στο κινητό του: Προσχεδιασμένη η δολοφονία της Κάρολαϊν (Vid)

To μόνο που δεν γνωρίζουν ακόμα οι Αρχές είναι το κίνητρο.

Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου περί εγκλήματος εν βρασμώ ψυχής, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχει στα χέρια της η Ασφάλεια, τα οποία καίνει κυριολεκτικά των συζυγοτόνο των Γλυκών Νερών.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Star, δεδομένο πλέον θεωρείται πως ο 32χρονος πιλότος είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της Κάρολαϊν, στην οποία επιτέθηκε και έπνιξε με μαξιλάρι ενώ εκείνη κοιμόταν στη σοφίτα της μεζονέτας τους.

Δύο συγκεκριμένες κινήσεις του Αναγνωστόπουλου φέρονται να είναι το στοιχείο-κλειδί που αποδεικνύει πως το έγκλημα δεν έλαβε χώρα εν βρασμό ψυχής, με τον ίδιο να έχει υποπέσει σε δύο μοιραία λάθη χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο στο οποίο αποθηκεύονταν screenshots από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

Η κάμερα ασφαλείας της οποίας την κάρτα μνήμης εξαφάνισε ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών σταματά να καταγράφει στη 01:19, ενώ 7 λεπτά αργότερα, στη 01:26 μπαίνει στην εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο για να τροποποιήσει φακέλους.

Στην ίδια εφαρμογή μπήκε ξανά στις 04:37, αμέσως μετά τη δολοφονία της συζύγου του, προκειμένου να ελέγξει αν έχει αποθηκευτεί κάτι στη συσκευή του. Η Αστυνομία θεωρεί πως αυτή ήταν η πρώτη του κίνηση μετά το φρικτό τέλος της Κάρολαϊν.

Ακόμα, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως το βράδυ εκείνο καβγάδιζε με την Κάρολαϊν, το κινητό του «μαρτυρά» πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Συγκεκριμένα, η συσκευή του κατέγραψε τις κινήσεις του από τις 23:02 μέχρι και τις 08:53, με τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί να προδίδουν πως ο ίδιος το διάστημα που υποτίθεται πως μάλωνε έντονα με τη γυναίκα του, μπαινόβγαινε στα social media, διάβαζε ειδήσεις διαδικτυακά, αναζήτησε το πρόγραμμα πτήσεών του και επισκεπτόταν τη σελίδα της εταιρείας που εργάζεται.

Οι Αρχές πλέον αναζητούν το κίνητρο και όχι αν ο Αναγνωστόπουλος ψεύδεται ή όχι…

Διαβάστε επίσης
Close