ΑΝΤ1 «καλεί» Σκαρμούτσο – Λαζάρου

Πάει για την κίνηση-ματ...

Είναι ένα είδος προγραμμάτων που τα τελευταία (πολλά) χρόνια πηγαίνουν πάρα πολύ καλά, έχοντας… φανατικό κοινό. Ιδίως την περίοδο της πανδημίας και του αναγκαστικού εγκλεισμού λόγω καραντίνας, οι μετοχές του ανέβηκαν ακόμα περισσότερο. Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός πως ξέφυγαν από τις «στείρες» δεσμεύσεις της συγκεκριμένης συνταγής και έριξαν στο καζάνι και γερές ποσότητες ριάλιτι, τότε καταλαβαίνουμε προς τι ο πανικός.

Ο λόγος για τα ριάλιτι μαγειρικής, τα οποία βρίσκονται πολύ ψηλά στην εκτίμηση των τηλεθεατών. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων, βέβαια, το MasterChef του Star, το οποίο σαρώνει και βάζει φωτιά στα μηχανάκια της Nilsen- έστω κι αν ο φετινός κύκλος δεν έφτασε στα δυσθεώρητα ύψη των προηγούμενων.

Σκεπτόμενοι αυτές τις διαμορφωθείσες τηλεοπτικές συνθήκες, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να στραφούν και αυτοί στην παραγωγή ενός show μαγειρικής και φαίνεται πως έχουν βρει ήδη το δίδυμο που θα κάνει τη διαφορά: τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Λευτέρη Λαζάρου- δύο πασίγνωστους σεφ, δηλαδή, εγνωσμένης αξίας.

Ο πρώτος, όπως λέγεται, θα ηγηθεί της μαγειρικής ομάδας, η οποία θα βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες, ενώ ο δεύτερος θα έχει καίριες παρεμβάσεις!

Το πλάνο είναι να βγει η εκπομπή στο πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, μιας και, μην ξεχνάμε, το MasterChef παίζεται από τον Γενάρη και μετά…

Διαβάστε επίσης
Close