«Έκρηξη» Μικρούτσικου για τις εικόνες με τον James Καφετζή (Vid)

Δεν έχει και πολύ άδικο εδώ που τα λέμε...

 

 

Είναι, σε τηλεοπτικό πλαίσιο, μάλλον το θέμα της εβδομάδας. Εκείνο που συζητήθηκε όσο λίγα και τράβηξε την προσοχή του κόσμου. Αυτό που ειδικά μετά τα όσα ακολούθησαν λίγες μέρες μετά την «είδηση», έγινε ακόμα πιο… viral.

Αναφερόμαστε φυσικά στην οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή από το Survivor, η οποία τάραξε τα νερά του παιχνιδιού, μιας και ο παίκτης της Μπλε Ομάδας ήταν ένα από τα μεγαλύτερα (αν όχι το μεγαλύτερο) φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και να κερδίσει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η υποδοχή του πρώην, πια, παίκτη του Survivor στην Ρόδο εν μέσω πανδημίας ήταν επίσης κάτι που συζητήθηκε εκτενώς, μιας και είχαμε το… αδιαχώρητο και εικόνες που δεν συνάδουν στην εποχή του κορωνοϊού.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε με καυστικό τρόπο τα όσα συνέβησαν στο νησί των Ιπποτών, λέγοντας μάλλον όλα όσα θα θέλαμε να πούμε οι περισσότεροι από εμάς.

Είπε, λοιπόν, ο Ανδρέας στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Είναι κεντρικό θέμα για μένα και πρέπει να κάνω μια παρατήρηση πριν κάνουμε οποιαδήποτε κουβέντα. Εάν αυτά τα πλάνα κρατηθούν σε μελλοντικές κοινωνίες και ένας ιστορικός του παρελθόντος τα δει για την Ελλάδα του 2021 και του πεις πως είναι η Ελλάδα της ανεργίας, της φτώχειας, κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, μετά από ένα lockdown, η Ελλά που έχει περάσει μνημόνια, θα πει τότε ότι είναι ανιστόρητος. Διότι αυτά τα πλάνα δείχνουν μια άλλη πραγματικότητα. Θέλω να πω, λοιπόν, ότι εδώ αποδεικνύεται η μεγάλη δύναμη της τηλεόρασης που ξέρει να πετάει την μπάλα έξω για καθυστέρηση και, ενώ τραβάμε χιλιάδες προβλήματα, να μας κάνει σημαντικό και κεντρικό κάτι το οποίο είναι στον χώρο της ψυχαγωγίας. Και όλα αυτά τα λέω με βαθιά εκτίμηση στον Τζέιμς που τον θεωρώ νικητή, έχει την αγάπη μας, έχει την εκτίμηση μας αλλά μη χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια και νομίσουμε ότι όλα είναι λυμένα… Τι ωραία και τι καλά και ενθουσιασμένη η νεολαία λέει «αού, αού, αού»! Αυτό είναι ένα φάουλ, όχι των παιδιών, και αδυναμία της τηλεόρασης που το παίρνει και το κάνει κεντρικό θέμα».

Άδικο έχει;

Διαβάστε επίσης
Close