Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Χάρη Ρώμα

Αλλαγή στέγης ή... ανατροπή;

Το όνομά του είναι συνυφασμένο- για να μην πούμε σχεδόν συνώνυμο και το… τραβήξουμε- με την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Όλες του οι μεγάλες επιτυχίες (Οι Μεν και οι Δεν, Κωνσταντίνου και Ελένης, Το Καφέ της Χαράς) προβλήθηκαν από την συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου. Ωστόσο, λίγο μετά το οριστικό και αμετάκλητο τέλος του «Καφέ», είναι πιθανότερο από ποτέ να τον δούμε εκτός ΑΝΤ1.

‘Η μήπως όχι;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: ο Χάρης Ρώμας- περί ου ο λόγος- έχει ξεκαθαρίσει πως η επόμενη δουλειά του θα είναι εμπνευσμένοι από τους ήρωες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου και μαζί με την Άννα Χατζησοφιά, τη μόνιμη συνεργάτη του στο σενάριο, θα ξεκινήσουν να την γράφουν αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Καφέ της Χαράς» που ολοκληρώνεται φέτος.

Για την σειρά ακούστηκε αρχικά πως το MEGA την έχει σχεδόν κλείσει, όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, καθώς πολύ δυνατά στη διεκδίκησή της μπήκε και ο Alpha. Πλέον, όμως, υπάρχει και τρίτος (και ισχυρότατος, λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που έχουν οι δύο μεριές) πόλος: ο ΑΝΤ1 πάει για ολική ρελάνς, εξασφαλίζοντας εκ νέου την υπογραφή του ηθοποιού σεναριογράφου!

Και μπορεί για την ώρα να μην ξέρουμε ακόμα σε ποια τηλεοπτική στέγη θα καταλήξει το (άτιτλο, για την ώρα) σήριαλ, όμως γνωρίζουμε ήδη δύο εκ των πρωταγωνιστών: η λατρεμένη του Χάρη Ρώμα Τζόυς Ευείδη θα είναι ξανά παρούσα στο πλευρό του, ενώ θα παίζει και ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης (που τον είδαμε στον ρόλο του «Όθωνα Τζικακόλια).

Όσο για το πότε θα κάνει πρεμιέρα;

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Γενάρη του 2022.

Καλή αρχή…

Διαβάστε επίσης