Προς… Εκατομμυριούχο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Έτοιμος για την κίνηση-ματ ο ΑΝΤ1.

Είναι, εδώ και χρόνια, το βαρύ χαρτί του ΑΝΤ1 στην ψυχαγωγία. Το πρώτο όνομα που πέφτει στο τραπέζι κάθε φορά που το κανάλι του Αμαρουσίου παίρνει ένα καινούργιο πρότζεκτ και θέλει να κάνει τη διαφορά. Τα τηλεοπτικά… χιλιόμετρα που έχει γράψει δεν αμφισβητούνται από κανέναν ούτε οι επιτυχίες που έχει στο βιογραφικό του.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος κυριαρχεί στην late night ζώνη με το “Τhe 2night show”. Ο γνωστός παρουσιαστής θα βρίσκεται στους κόλπους που ΑΝΤ1 και την επόμενη χρονιά και οι ιθύνοντες του καναλιού ψάχνουν πού αλλού θα τον αξιοποιήσουν. Και φαίνεται πως η ιδανική εκπομπή βρέθηκε.

Σε τι αναφερόμαστε;

Στο υπέροχο και άκρως πετυχημένο στο παρελθόν «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;». Το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε ο Σπύρος Παπαδόπουλος πριν από 15 χρόνια επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση και θα προβάλλεται από τη νέα χρονιά μέσω της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Ο Γρηγόρης, λοιπόν, παίζει σχεδόν μόνος του για την παρουσίαση του Εκατομμυριούχου, καθώς έχει εκφραστεί πολλάκις με θετικά λόγια για το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Πέραν του Εκατομμυριούχου, φυσικά, ο Αρναούτογλου θα μείνει και στο τιμόνι του “Τhe 2night show”, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει διπλό ρόλο…

Διαβάστε επίσης
Close