Η «κακοτυχία» χτύπησε και το OPEN

Κρίμα...

Τα κανάλια βιώνουν- κι αυτά, όπως και σύσσωμη η ελληνική κοινωνία- μια πολύ δύσκολη κατάσταση με την πανδημία, καθώς ανακύπτουν καθημερινά προβλήματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που σειρές ή εκπομπές έχουν μπει στον «πάγο», μιας και εντοπίστηκε κάποιο κρούσμα που σήμανε αυτομάτως… κόκκινη σημαία.

Παρά το γεγονός πως οι σταθμοί είναι από τα πλέον ασφαλή μέρη, δεδομένου του ότι τα rapid tests γίνονται σωρηδόν και καθημερινά, ο covid βρίσκει τον τρόπο να «τρυπώνει» και ν’ αναστατώνει τους ιθύνοντες.

Τελευταίο χτύπημα του ιού είναι το OPEN: μετά από τακτικό έλεγχο εντοπίστηκε κρούσμα σε στέλεχος της διοίκησης, με αποτέλεσμα να αδειάσουν τα γραφεία του «Ανοιχτού Καναλιού» και τα υπόλοιπα διοικητικά μέλη να μπουν οικειοθελώς σε καραντίνα έως ότου γίνει επανέλεγχος. Είναι χαρακτηριστικό πως αμέσως μετά την εύρεση του κρούσματος δόθηκε η οδηγία να γίνει απολύμανση στο χώρο, προκειμένου ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το ενθαρρυντικό, ωστόσο, είναι πως μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας (22/3) δεν είχε εντοπιστεί άλλο κρούσμα, πέραν του αρχικού.

 

 

Διαβάστε επίσης
Close