«Κάτω Παρτάλι», η MEGAλη επιστροφή!

Έρχεται με νέα επεισόδια...

Είναι μία από τις σειρές των τελευταίων ετών που αγαπήθηκε όσο ελάχιστες, αποκτώντας πολύ γρήγορα… φανατικό κοινό που περίμενε σαν τρελό κάθε νέο επεισόδιο.

Ο λόγος για το «Κάτω Παρτάλι» του σεναριογράφου Λευτέρη Παπαπέτρου, ο οποίος είχε στο τηλεοπτικό του βιογραφικό ακόμα δύο τεράστιες επιτυχίες («Εγκλήματα» και «Είσαι το ταίρι μου!»).

Το «Κάτω Παρτάλι» προβλήθηκε από την συχνότητα του MEGA την σεζόν 2014-2015 και την αμέσως επόμενη, ενώ πήρε το πράσινο φως και για μια τρίτη που θα ήταν μικρότερη (10 επεισόδια συνολικά).

Παρά το γεγονός, ωστόσο, πως ο Παπαπέτρου είχε έτοιμα τα επεισόδια, οι οφειλές προς τους συντελεστές άναψαν κόκκινο φως και δεν τα είδαμε ποτέ στις οθόνες μας. Την ίδια τύχη είχαν και οι δύο τηλεταινίες που θα ολοκλήρωναν την σειρά.

Μετά από μια 6ετία όμως και με το MEGA να εκπέμπει και πάλι, το «Κάτω Παρτάλι» είναι μια ανάσα από το μεγάλο comeback στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Όπως αναφέρθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου», έχει δημιουργηθεί ένα πολύ ζεστό κλίμα μεταξύ Mega και συντελεστών, με τις σχέσεις των δύο πλευρών να έχουν αποκατασταθεί και τις συζητήσεις για τα νέα επεισόδια να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Αν επιτευχθεί- όπως όλα δείχνουν- η πολυπόθητη συμφωνία, το «Κάτω Παρτάλι» θα επιστρέψει τηλεοπτικά από την σεζόν 2021-2022.

Μακάρι…

Διαβάστε επίσης
Close