Ρεκόρ πενταετίας σε τηλεθέαση για τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ

Πάρα πολύ καλά νέα για τη δημόσια τηλεόραση...

Είναι ο σταθμός που, ειδικά φέτος, αποτελεί θα μπορούσαμε να πούμε την «ευχάριστη έκπληξη». Η επιλογή της να στραφεί (και) στην ελληνική μυθοπλασία, βάζοντας στο πρόγραμμά της την «Τούρτα της μαμάς», τα «Καλύτερά μας χρόνια» και το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», επικροτήθηκε από το σύνολο των τηλεθεατών, που θέλουν να τις δουν να συνεχίζουν και τη νέα χρονιά.

Μάλιστα, η Δημόσια Τηλεόραση προτίθεται να «επεκταθεί» στον τομέα των σειρών, μιας και το «Ζακέτα να πάρεις» με την Ελένη Ράντου έχει πάρει ήδη την έγκριση για το τρέχον έτος.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα σίριαλ της ΕΡΤ που τα πηγαίνουν περίφημα- όχι. Τα δελτία ειδήσεων του καναλιού της Αγίας Παρασκευής «γράφουν» τα καλύτερα νούμερα εδώ της τελευταίας πενταετίας!

Πιο συγκεκριμένα, όλα ανεξαιρέτως τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ1 τη χρονιά που πέρασε σημείωσαν ρεκόρ τηλεθέασης, είτε σε απόλυτους αριθμούς, είτε και σε μερίδια τηλεθέασης, κάτι που χαροποιεί ιδιαιτέρως τους ιθύνοντες του σταθμού.

Αναλυτικότερα, το πρώτο μεγάλο δελτίο της ημέρας, στις 12 το μεσημέρι, έκανε μέση τηλεθέαση 8,9% γεγονός που δεν είχε προηγούμενο την τελευταία 5ετία, ενώ ακόμη πιο δημοφιλές αποδεικνύεται το ωριαίο δελτίο ειδήσεων στις 3 το μεσημέρι: με μέση τηλεθέαση 9.9% χάρισε στην ΕΡΤ τα καλύτερα νούμερα που έχει δει από το 2016 έως και σήμερα.

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης
Close