Έρχεται… αλλαγμένο το Ράδιο Αρβύλα!

Η βασική διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες εκπομπές όλων των εποχών στα χρονικά της εγχώριας τηλεόρασης, με πάρα πολύ κόσμο να την ακολουθεί πιστά εδώ και μια δεκαετία. Παρά το γεγονός πως έχει «περάσει» από τρία, πλέον, διαφορετικά κανάλια, δεν έχει χάσει καθόλου από τη δυναμική της και αυτό οφείλεται, εν πολλοίς, στον άνθρωπο που βρίσκεται στο τιμόνι της: τον Αντώνη Κανάκη.

Όπως καταλαβαίνετε, αναφερόμαστε στο Ράδιο Αρβύλα, που πέραν του Κανάκη θα επαναφέρει στις οθόνες μας τον Γιάννη Σερβετά, τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση.

Η απίθανη πεντάδα επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του Open αυτή τη φορά, μετά την παρουσία της στον ΑΝΤ1 και τον ΣΚΑΪ. Έπειτα από μια αποχή περίπου ενός έτους μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου και αφού δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και στο YouTube, επιστρέφει στη μικρή οθόνη.

Η ειδοποιός διαφορά, ωστόσο, εν συγκρίσει με τις άλλες φορές είναι πως αυτή τη φορά το Ράδιο Αρβύλα επιστρέφει σε πολύ παλιές συνήθειες.

Τι εννοούμε;

Πως στο Open το Ράδιο Αρβύλα θα είναι καθημερινό (θα προβάλλεται live στις 20.00 κάθε μέρα) και θα έχει διάρκεια 1 ώρα. Φυσικά, θα είναι live.

Αυτό ο Κανάκης και η παρέα του είχαν να το κάνουν από τα πρώτα χρόνια της «Αρβύλας», μιας και μετά έγινε 2 φορές την εβδομάδα, έως ότου έφτασε στη μια εβδομαδιαίως.

Τι έχουμε να πούμε γι’ αυτήν τους την απόφαση; Όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο!

Διαβάστε επίσης
Close