Αυτές είναι οι αμοιβές των διασήμων στο Survivor!

Νούμερα που προκαλούν... ζάλη.

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προγράμματα των τελευταίων πολλών ετών στην ελληνική τηλεόραση. Ειδικά ο πρώτος κύκλος του σάρωσε τα πάντα, με τηλεθεάσεις που «χτυπούσαν» ακόμα και 70%! Οι επόμενοι μπορεί να μην τα πήγαν εξίσου καλά, ωστόσο φέτος, ο 4ος, φαίνεται μετά από 3 βδομάδες που προβάλλεται πως θα τα πάει πάρα πολύ καλά μέχρι τέλους.

Ο λόγος για το Survivor, φυσικά. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει ξεκινήσει κάτι παραπάνω από δυναμικά το πρώτο εικοσαήμερο της προβολής του, με τους ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Μεγάλος ντόρος, εξυπακούεται, γίνεται για τις αμοιβές του κάθε παίκτη- και ιδιαίτερα των Διασήμων, μιας και αυτοί είναι που παίρνουν τα περισσότερα χρήματα. Η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε νωρίτερα σήμερα τα ποσά, τα οποία κυμαίνονται από 3.000 έως 6.500 ευρώ την εβδομάδα!

Ο Περικλής Κονδυλάτος λαμβάνει, όπως ειπώθηκε από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, 3.000 ευρώ ανά εβδομάδα. Στη συνέχεια ο Γιώργος Κοψιδάς έχει συμφωνήσει για 3.500 ευρώ την εβδομάδα.

Η Άννα Μαρία Βέλλη λαμβάνει 4.000 ευρώ. Ο Μιχάλης Αρναούτης συμφώνησε για 4.500 ευρώ την εβδομάδα όπως και ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης.

5.500 ευρώ λαμβάνουν η Αγγελική Λάμπρη, η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Αλέξης Παππάς, με τον Τριαντάφυλλο να παίρνει 6.000 και την Ανθή Σαλαγκούδη, που μπήκε πριν από λίγες ημέρες, να είναι η πιο ακριβοπληρωμένη με 6.500/ εβδομάδα!

Ολ’ αυτά, ξαναλέμε, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφερε η εκπομπή του STAR.

Διαβάστε επίσης
Close