Καθυστερεί κι άλλο το MasterChef…

Πότε θα το δούμε τελικά στις οθόνες μας;

Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα των τελευταίων αρκετών ετών, με εκατομμύρια… πιστούς «οπαδούς» να παρακολουθούν κάθε κύκλο του.

Οι σεφ/κριτές έγιναν μέσα σε πολύ μικρό διάστημα σουπερστάρ, αποκτώντας φανατικούς ακολούθους και κάνοντας το STAR, τον σταθμό μέσω του οποίου προβάλλεται, να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο λόγος, φυσικά, για το MasterChef με τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά να κρατούν τα ηνία. Το ριάλιτι μαγειρικής «αντικαθιστά», παραδοσιακά, το GNTM στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν και αυτό θα κάνει και φέτος.

Ωστόσο, για ακόμα μία φορά ο 5ος κύκλος του MasterChef πήρε μια μικρή αναβολή. Αρχικά ήταν να το δούμε μαζί με το Survivor του ΣΚΑΪ (εκεί γύρω δηλαδή στα τέλη Δεκέμβρη ή αρχές Γενάρη το πολύ), εν συνεχεία πήγε για τα μέσα Γενάρη, όμως οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρεμιέρα στις 25 του τρέχοντος μηνός.

Παράλληλα, λόγω της γενικότερης κατάστασης με την πανδημία, τα επεισόδια θα είναι πλέον λιγότερα και οι διαδικασίες στις auditions πολύ πιο… μαζεμένες.

Συγκεκριμένα, για να κερδηθεί χρόνος, οι παίκτες που εξασφαλίζουν τρία «ναι» από τους κριτές θα περνούν απευθείας στο σπίτι του MasterChef, ενώ εξαιτίας του κορωνοϊού σταματούν και οι εξωτερικές αποστολές.

 

Διαβάστε επίσης
Close