Μεγάλο comeback από τον Λάκη Λαζόπουλο! (vid)

Ελαφρώς... απροσδόκητο.

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες καλλιτέχνες, με τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση, το θέατρο, αλλά και τον κινηματογράφο. Ειδικά στη μικρή οθόνη, τα προγράμματά του έκαναν τα μηχανάκια της AGB να πάρουν… φωτιά και για μια ολόκληρη 20ετία ήταν το νούμερο 1.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο πασίγνωστος ηθοποιός και δημιουργός των «Δέκα μικρών Μήτσων» καθώς επίσης και του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» πέρασε από αρκετά κανάλια- τα οποία, και καλά έκαναν, έστρωναν κόκκινο χαλί στα πόδια του-, με την τελευταία του εμφάνιση να γίνεται το 2019 μέσω της συχνότητας του Open.

Έκτοτε, ο Λαζόπουλος προτίμησε να απέχει από τη μικρή οθόνη, καθώς παρά τις προτάσεις που του έγιναν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν μπήκε ποτέ σε διαδικασία συζητήσεων.

Πλέον, όμως, ο Λάκης επιστρέφει! Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, γνωστοποιώντας πως θα έρθουν νέα επεισόδια του Αλ Τσαντίρι Νιουζ, αλλά θα είναι διαδικτυακά.

«Έρχεται το ’21 αλλά δεν φεύγει το ’20. Τέλειωσαν τα χρόνια της επιθυμίας και ήρθαν τα χρόνια της επιδημίας; Επειδή οι ευχές στηρίζουν την ελπίδα, να προσθέσω και τις δικές μου! Όσον αφορά στο “απαγορευμέvο” Τσαντίρι, ε, υπάρχει και το διαδίκτυο! Επανέρχομαι διαδικτυακώς!»

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης
Close