Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Καπουτζίδη είναι γεγονός!

Μας έλειψε...

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα που έχουμε δει τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια. Το συγγραφικό αλλά και το υποκριτικό του ταλέντο δεν αμφισβητούνται από κανέναν, καθώς μας έχει παραδώσει ορισμένες από τις κορυφαίες ελληνικές σειρές όλων των εποχών.

Παράλληλα, έχει καταθέσει τα τηλεοπτικά του… διαπιστευτήρια και σαν παρουσιαστής, μιας και πλέον έχει μακρά εμπειρία τόσο στην παρουσίαση σε live shows ή ακόμα και στην Eurovision.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καπουτζίδη, φυσικά.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης τη φετινή σεζόν αποφάσισε να μην εμφανίζεται μπροστά από τις κάμερες, όμως αυτό εν τέλει δεν κράτησε για πολύ, μιας και αναμένεται να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια.

Σε τι αναφερόμαστε;

Στο “The Voice” του ΣΚΑΪ! Ο Καπουτζίδης, που στους προηγούμενους κύκλους ήταν ο παρουσιαστής, επιστρατεύεται εκ νέου από το κανάλι του Φαλήρου, μιας και ο Γιώργος Λιανός (που ήταν μέχρι πρότινος στο σόου) πήγε στον Άγιο Δομήνικο και το Survivor, αντικαθιστώντας τον Σάκη Τανιμανίδη.

Το comeback του Γιώργου, λοιπόν, είναι τελειωμένη υπόθεση και λίαν συντόμως θα τον δούμε στα live, όπως τον συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης
Close