Γιώργος Λιανός: Η ευχάριστη έκπληξη του νέου Survivor

Κέρδισε τις εντυπώσεις με το καλημέρα

Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ όλο τον προηγούμενο καιρό τόνιζαν ότι φέτος το Survivor θα είναι το δυνατό τους χαρτί και το πρότζεκτ στο οποίο ποντάρουν περισσότερο στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Το μεγάλο τους στοίχημα ασφαλώς αφορούσε στον παρουσιαστή καθώς ο Γιώργος Λιανός θα έπρεπε να αναλάβει ένα βαρύ φορτίο ως πρώτος παρουσιαστής στη θέση του Σάκη Τανιμανίδη. Τελικά όπως φάνηκε στην πρεμιέρα τα κατάφερε και με το παραπάνω.

Ο Γιώργος Λιανός ήταν η ευχάριστη έκπληξη του Survivor. Ψύχραιμος, άνετος και ετοιμόλογος έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλημέρα δείχνοντας ότι όχι μόνο θα καλύψει το κενό του Τανιμανίδη, αλλά ότι έχει όλα τα φόντα να τον ξεπεράσει στην παρουσίαση.

Οι άνθρωποι του καναλιού έχουν βέβαια και άλλους λόγους να χαμογελούν. Η επιλογή των παικτών φέτος δείχνει πολύ καλύτερη από τους δυο προηγούμενους κύκλους και η αποδοχή από το κοινό είναι πολύ μεγαλύτερη.

Μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί η ρήση ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται ή αν όταν τα αντίπαλα κανάλια ρίξουν απέναντι τα δυνατά τους όπλα το Survivor θα ξεφουσκώσει …

Διαβάστε επίσης
Close