800.000 δόσεις του εμβολίου στην Αγγλία μέσα στην άλλη βδομάδα

Ξεκίνησαν από το Βέλγιο για το Νησί τα πρώτα φορτηγά...

Ο κορωνοϊός συνεχίζει το παγκόσμιο σφυροκόπημα, όμως φαίνεται πως τα ψωμιά του είναι… λίγα. Μπορεί το δεύτερο κύμα της πανδημίας να έχει γονατίσει τις περισσότερες χώρες και να βρίσκονται οι περισσότερες σε καθεστώς αυστηρού lockdown, όμως τα νέα στον τομέα του εμβολίου είναι πολύ ευχάριστα.

Η Αγγλία, μια χώρα, δηλαδή, που έχει πληγεί πάρα πολύ, ήδη ενέκρινε το εμβόλιο της Pfizer. Δεν έμεινε, ωστόσο, εκεί: από την άλλη εβδομάδα θα βρίσκονται στο Νησί 800.000 εμβόλια, καθώς σήμερα ξεκίνησαν ήδη τα πρώτα φορτηγά που μεταφέρουν το εμβόλιο.

Μέχρι το τέλος του έτους αναμένονται περισσότερες από 10.000.000 δόσεις, την στιγμή που ο υπουργός Υγείας, Ματ Χάνκοκ, ισχυρίστηκε ότι το τέλος της πανδημίας έχει αρχίσει να φαίνεται, ενώ ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι «θα μας επιτρέψει να ανακτήσουμε τη ζωή μας και να επαναφέρουμε την οικονομία». 

Ευχή όλων, φυσικά, είναι μετά την Αγγλία ν’ ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες αλλά και σύσσωμος ο πλανήτης, προκειμένου ν’ αφήσουμε πίσω οριστικά και αμετάκλητα τον εφιάλτη που μας ταλαιπωρεί εδώ και 1 ολόκληρο χρόνο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τα φορτηγά να φεύγουν από το Βέλγιο με κατεύθυνση την Αγγλία:

Διαβάστε επίσης
Close