Στο μοντέλο Αγγλίας: Το νέο μέτρο στα σχολεία που τρέμουν οι Έλληνες μαθητές

Ανησυχία για όσα ισχύουν από σήμερα στα βρετανικά σχολεία.

Το πρωινό της Δευτέρας άνοιξαν τις πόρτες στους μαθητές πολλά σχολεία της Αγγλίας, με τα μέτρα που ισχύουν να παραείναι σκληρά για τους μαθητές.

Εξαρχής ανακοινώθηκε πως έχει παρθεί η απόφαση όσοι μαθητές θεωρηθεί πως έχουν παραβατική συμπεριφορά να αποβάλλονται για συγκεκριμένο διάστημα, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως δεν θα επιτραπούν αστεϊσμοί σχετικοί με τον κορωνοϊό καθώς δεν είναι ασφαλές να ενταχθούν στις τάξεις παιδιά που δεν έχουν σκοπό να συνεργαστούν και να συμμορφωθούν στους κανόνες.

«Οι ακόλουθες συμπεριφορές μπορεί να οδηγήσουν σε αποβολή για κάποιο χρονικό διάστημα: Εσκεμμένος ή κακόβουλος βήχας, φτάρνισμα σε οποιοδήποτε σημείο της τάξης, χιουμοριστικά ή ακατάλληλα σχόλια ή άλλες δηλώσεις σχετικά με τον κορωνοϊό, σκόπιμη φυσική επαφή με οποιοδήποτε άλλο άτομο, επανειλημμένη αποτυχία στο να ακολουθήσει τις οδηγίες», ανακοίνωσε ο διευθυντής της Ακαδημίας «Ark Alexandra» στο Χέιστινγκς του ανατολικού Σάσεξ.

Ίδιοι κανόνες θα ισχύσουν και σε άλλα σχολεία προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, με τους Έλληνες γονείς να ανησυχούν πως είναι ζήτημα χρόνου οι αυστηρές ποινές να αποτελέσουν πραγματικότητα και στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Τεράστιο, ζουμερό, διαφορετικό: Το μαγαζί με το burger-όνειρο που δίνεις μάχη για να το δοκιμάσεις (Pics)

Διαβάστε επίσης
Close