Κλείδωσαν: Τα 2 νέα σκληρά μέτρα που ανακοινώνει εσπευσμένα η κυβέρνηση μετά τα 259 σημερινά κρούσματα

Μονόδρομος...

Νέο πακέτο μέτρων βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα χέρια του Πρωθυπουργού μετά την ανακοίνωση των 259 σημερινών κρουσμάτων κορωνοϊού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA.

Πρόκειται για 2 μέτρα τα οποία φέρουν τη σφραγίδα των λοιμωξιολόγων και τα οποία αναμένεται να τεθούν άμεσα σε ισχύ αν τα κρούσματα συνεχίσουν να αγγίζουν τα 300 ημερησίως, κάτι που -δυστυχώς- θεωρείται δεδομένο. Άμεσα θα τεθούν σε ισχύ αν σημειωθεί αύξηση των εισαγωγών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Το πρώτο αφορά το κλείσιμο καταστημάτων, μπαρ και εστιατορίων τα μεσάνυχτα, πανελλαδικά και όχι μόνο στις περιοχές στις οποίες παρατηρείται έξαρση. Κι αυτό διότι έχει παρατηρηθεί η τάση μετά τις 00:00 που κλείνουν τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι πολίτες να βγαίνουν εκτός αστικών κέντρων όπου ισχύει η απαγόρευση προκειμένου να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους σε κοντινές περιοχές που τα νυχτερινά μαγαζιά παραμένουν ανοιχτά.

Το δεύτερο αφορά στη χρήση μάσκας η οποία πλέον θα είναι υποχρεωτική παντού, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους με τα πρόστιμα να εξακολουθούν να είναι τσουχτερά για τους παραβάτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η ανακοίνωσή τους είναι θέμα χρόνου.

Διαβάστε επίσης: Ουρές για να το δοκιμάσουν: Το σουβλατζίδικο με τη μυστική συνταγή στην πίτα που αποθεώνει όλη η Ελλάδα (Pics)

Διαβάστε επίσης
Close