Ο καλύτερος Δήμαρχος: Αυτό που συμβαίνει στον Δήμο Τριφυλίας για τον περιορισμό του κορωνοϊού αξίζει χειροκρότημα

Μετά τον Δήμο Τρικκαίων, ο Δήμος Τριφυλίας.

Το κίνημα «Μένουμε Σπίτι» έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα, καθώς τα νέα κρούσματα κορωνοϊού μειώνονται, με τους ειδικούς, ωστόσο, να προειδοποιούν για «μεγάλη αύξηση» όταν η πανδημία φτάσει στο ζενίθ της στη χώρα μας.

Υπολογίζεται πως μέσα στον Απρίλιο θα υπάρξει ξανά αύξηση των κρουσμάτων, κάτι που ολοένα και περισσότεροι Δήμοι λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψιν τους και προχωρούν σε μέτρα που πράγματι αξίζουν χειροκρότημα.

Αυτή τη φορά, είναι ο Δήμος Τριφυλίας που κάνει τη διαφορά, συγκροτώντας «Ομάδα Δράσης» κατά του κορωνοϊού, της οποίας κύριο μέλημα είναι η προστασία των ηλικιωμένων δημοτών και των ευπαθών ομάδων. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης, οι ηλικιωμένοι και οι έχοντες προβλήματα υγείας, δεν θα έχουν πια τον παραμικρό λόγο να βγουν από τα σπίτια τους, καθώς ο Δήμος αναλαμβάνει να τους φροντίζει και να τους εξυπηρετεί σε κάθε τους ανάγκη!

Συγκεκριμένα, η «Ομάδα Δράσης Τριφυλίας» με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Ασημακόπουλο αναλαμβάνει 24ωρη δράση προκειμένου ηλικιωμένοι και άτομα των ευπαθών ομάδων να επικοινωνούν κάθε ώρα της ημέρας με τον Δήμο και να ζητούν ό,τι είναι απαραίτητο για να μην αναγκαστούν να βγουν από την οικία τους.

Ο Δήμος αναλαμβάνει να διανέμει προϊόντα πρώτης ανάγκης και φαρμάκων στους δημότες, οι οποίοι καλούνται να επικοινωνούν με την Ομάδα Δράσης στα  τηλέφωνα 6948718544 (όλο το 24ωρο), 6943111097 (όλο το 24ωρο) και 2761360720 (ώρες γραφείου).

Σίγουρα πρόκειται για πρωτοβουλία που αξίζει το χειροκρότημα όλων μας και η οποία επιβάλλεται να αποτελέσει παράδειγμα και για τους υπόλοιπους Δήμους…

Διαβάστε επίσης
Close