Έγινε γνωστό το νέο ενημερωτικό δίδυμο της ΕΡΤ

Κάνει πρεμιέρα από Ιανουάριο.

Γνωστά έκανε η ΕΡΤ τα ονόματα των δύο δημοσιογράφων που θα αναλάβουν την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού. Όπως σας είχε ενημερώσει και πριν από λίγες εβδομάδες το Media Insider, Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς θα είναι στην παρουσίαση, με το ενημερωτικό μαγκαζίνο να βγαίνει στον αέρα από το νέο έτος και θα προβάλλεται 6 με 10 το πρωί. Στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Καφάτος.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ένα διαφορετικό ξύπνημα με ενημέρωση, αλλά και χιούμορ υπόσχονται να φέρουν σύντομα στην ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς που θα παρουσιάζουν τη νέα πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 από τις 6 ως τις 10 το πρωί.

Οι δύο γνωστοί δημοσιογράφοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια ανανέωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και θα βγουν στον αέρα με την έναρξη του νέου έτους.

Η νέα ενημερωτική εκπομπή που θα είναι μικτή παραγωγή, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο. Αρχισυντάκτης θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Καφάτος και τους παρουσιαστές θα πλαισιώσουν ρεπόρτερ, όπως βέβαια και το δημοσιογραφικό, τεχνικό και καλλιτεχνικό δυναμικό της ΕΡΤ.

Το ημερήσιο κόστος της τετράωρης εκπομπής θα είναι 1990 ευρώ, δηλαδή χαμηλότερο από την αντίστοιχη μικτή παραγωγή που υπήρχε στην ΕΡΤ μέχρι πρότινος (ημερήσιου κόστους 2100 ευρώ), και η απόφαση προβλέπει τη μετάδοσή της για όλο το επόμενο έτος.

Διαβάστε επίσης
Close