Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το MasterChef

Αντίστροφη μέτρηση για το reality μαγειρικής.

Μπροστά τις μηχανές τους έβαλαν στο Star, όσο αναφορά το MasterChef. Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα tinasmess.gr, το κανάλι της Κηφισιάς έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για το επιτυχημένο ριάλιτι μαγειρικής, με τις πρώτες οντισιόν να έχουν λάβει ήδη χώρα, ενώ η εκπομπή είναι προγραμματισμένη να βγει στον τηλεοπτικό αέρα, στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι άνθρωποι του σταθμού ποντάρουν πολλά πάνω στο show μαγειρικής, καθώς είναι ένα από τα προγράμματα που φέρνει υψηλά νούμερα στο κανάλι, με το κοινό να το έχει αγαπήσει και να το στηρίζει πολύ.

Το MasterChef θα διανύσει τη 4η σεζόν του στο Star και σίγουρα ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του είναι οι τρεις κριτές που το απαρτίζουν. Φυσικά, μιλάμε για τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη, με το καθένα να βάζει το… λιθαράκι του, ώστε το πρόγραμμα να  έχει φτάσει να αγαπηθεί τόσο πολύ.

Πάντως, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, από φέτος δεν αποκλείεται να είναι τέσσερις οι κριτές που θα είναι στο παιχνίδι μαγειρικής, αλλά για κάτι τέτοιο θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα για να το μάθουμε.

Διαβάστε επίσης
Close