Ποια σειρά αναβάλλει για του χρόνου ο ΣΚΑΪ

Δεν θα τη δούμε φέτος στο πρόγραμμα του σταθμού.

Τα πράγματα μέχρι στιγμής στο κομμάτι της μυθοπλασίας, δεν έχουν κυλήσει όπως περίμεναν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ. Η μετακόμιση του Ανδρέα Γεωργίου από τον ΑΝΤ1 στο κανάλι του Φαλήρου, υποσχόταν να φέρει υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης, μέσα από τη καθημερινή σειρά του σκηνοθέτη – ηθοποιού, όμως τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά.

Γι’ αυτό το λόγο από το κανάλι αποφάσισαν να αφήσουν προς το παρόν στην άκρη τη μυθοπλασία και να επαναφέρουν τα reality, με σκοπό να γίνει το δυναμικό comeback στα νούμερα του καναλιού.

Απόφαση που επηρεάζει την μία από τις δύο σειρές που είχε συμφωνήσει να κάνει ο Ανδρέας Γεωργίου στον ΣΚΑΪ, αφού εκτός από τις “8 λέξεις” που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο, στα πλάνα ήταν να γίνει και ακόμα μία σειρά με τον τίτλο “Famagusta”, η οποία και ήταν προγραμματισμένη να βγει στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Πράγμα που τελικά δεν θα γίνει, καθώς σύμφωνα με το “My TV” το εν λόγο σίριαλ δεν θα μεταδοθεί καθόλου μέσα στη φετινή χρονιά και πάει για τη σεζόν 2020-21, με σκοπό οι συντελεστές της να την ετοιμάσουν ακόμα καλύτερα, ώστε να μπει με μεγαλύτερη δυναμική από του χρόνου.

Διαβάστε επίσης
Close