Αυτός είναι ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός που κάνει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη

Έρχεται από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.

Ένας νέος ενημερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός έρχεται να φέρει φρέσκο αέρα ενημέρωσης στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για τον Status 107,7 που θα κάνει την πρεμιέρα του στα ερτζιανά, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ανήμερα της γιορτής του πολιούχου της πόλης, Αγίου Δημητρίου.

Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια, με το σταθμό να θέλει να δώσει έμφαση στην ενημέρωση με όλα τα τεκταινόμενα που συμβαίνουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Εκτός, βέβαια, από το ενημερωτικό κομμάτι θα δίνεται και ιδιαίτερο βάρος στο ψυχαγωγικό, με εκπομπές που θα αφορούν από τον κινηματογράφο και τον πολιτισμό, μέχρι το παιδί και τον τουρισμό.

Βέβαια, το δυναμικό του σταθμού θα απαρτίζεται από μια έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα, με τον Δημήτρη Βενιέρη να είναι ο επικεφαλής του όλου εγχειρήματος, ενώ στο ρόστερ του Status θα υπάρχουν και άλλα καταξιωμένα ονόματα του χώρου όπως, ο Κώστας Μπλιάτκας που ήταν για πολλά χρόνια διευθυντής στην EΡΤ3, αλλά και η πρώην διευθύντρια ειδήσεων του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, Βιργινία Δημαρέση.

Διαβάστε επίσης
Close