Η Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 11 Απριλίου: Tα 3 ζώδια που θα σαρώσουν στα ερωτικά

Οι τυχεροί της συγκεκριμένης θέσης της Αφροδίτης.

Στο ζώδιο των Ταύρων μπαίνει η Αφροδίτη στις 17 Μαρτίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11 Απριλίου.

Η Αφροδίτη συμβολίζει τη γοητεία, την ομορφιά, τον έρωτα και το χρήμα. Μας δείχνει τον τρόπο που μοιραζόμαστε και τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μας και στον Ταύρο αποδίδει πολύ καλά.

Μπορεί να έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε από το ζώδιο του Κριού, αλλά εδώ οι σχέσεις είναι έντονες, το κλίμα μυρίζει μπαρούτι και υπάρχει ανταγωνισμός. Τώρα που θα μετακινηθεί στον Ταύρο, θα έρθει η ώρα για εξομολογήσεις, ρομαντικά ραντεβού, χαλάρωση και απόλυτο έρωτα.

Οι σχέσεις εξομαλύνονται, γλυκαίνουν και υπάρχει διάχυτη η διάθεση για ερωτισμό. Τρία, όμως, είναι τα ζώδια που θα ωφεληθούν περισσότερο.

Ιδού τα 3 ζώδια που, σύμφωνα με το iefimerida, θα ευνοηθούν πολύ στα ερωτικά από την Αφροδίτη στον Ταύρο:

Αιγόκερως

Θα αφιερώσετε την περισσότερη ενέργειά σας στα παιδιά σας. Αν πάλι είστε σε προσπάθεια να αποκτήσετε έναν απόγονο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Πολλές είναι και οι πιθανότητες να ερωτευτείτε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης της Αφροδίτης στον Ταύρο. Η φήμη σας θα μεγαλώσει, θα μιλάτε με άνεση, θα οριστικοποιήσετε κάποιες πολύ κερδοφόρες επαγγελματικές συμφωνίες και γενικότερα θα λάμψετε στον εργασιακό σας χώρο, ειδικά αν σχετίζεστε με την ιατρική, τις πωλήσεις, τον κινηματογράφο, τη μόδα, τα ξενοδοχεία ή τη φιλοξενία. Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται στα ύψη!

Ταύρος

Αυτή η διέλευση της Αφροδίτης από τον Ταύρο θα σας φέρει μαγνητισμό και σεξαπίλ λόγω της επιρροής της στον πρώτο οίκο. Θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αν είστε ελεύθεροι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και να κάνετε νέες γνωριμίες. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, τυχόν προβλήματα του παρελθόντος θα εξομαλυνθούν και θα βρείτε επιτέλους μια κοινή γραμμή.

Σκορπιός

Μπορεί να απολαύσετε πολύ καλό σεξ, καθώς αυτή η διέλευση της Αφροδίτης από τον Ταύρο βρίσκεται στον έβδομο οίκο. Μπορεί επίσης να αποκτήσετε τον ιδανικό σύντροφο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι πιθανότητες να χάσετε τον ύπνο σας εξαιτίας των σεξουαλικών φαντασιώσεων είναι, επίσης, πολλές. Και οι δεσμευμένοι, όμως, επίσης ωφελημένοι θα είστε. Ο/η σύντροφός σας θα γίνει πιο ελκυστικός και ερωτικός κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και οι συνεργασίες θα φέρουν κέρδη. Δεν αποκλείεται και ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης