Έρωτας, λεφτά και τύχη βουνό: Αυτά είναι τα 4 υπερτυχερά ζώδια του Μαΐου

Το ένα είναι το τυχερότερο όλων...

Στο ζώδιο του Ταύρου θα εισέλθει στις 16 Μαΐου ο Δίας, φεύγοντας από το ζώδιο του Κριού. Στη θέση αυτή θα μείνει μέχρι τις 25 του μήνα, χαρίζοντας ευκαιρίες, χρήμα και (πολύ) έρωτα στους… τέσσερις τυχερούς του μήνα.

4 εκπρόσωποι του ζωδιακού ευνοούνται ιδιαιτέρως από τη συγκεκριμένη θέση του «σταθερού» Δία, καταφέρνοντας να ξεφύγουν από τις δυσκολίες των προηγούμενων μηνών.

Ποια είναι αυτά;

#1 Ταύρος

Ο Δίας θα μπει στο ζώδιο του Ταύρου, πράγμα που σημαίνει ότι η τύχη επιτέλους χαμογελά και στα ταλαιπωρημένα  Ταυράκια! Τα νέα είναι ευχάριστα και ήρθε η στιγμή να ανεβάσετε την αυτοπεποίθησή σας και να διαπρέψετε στα εργασιακά.

Μια νέα συνεργασία θα σας αποφέρει περισσότερα χρήματα και όλα θα πηγαίνουν τόσο καλά, χωρίς να προσπαθείτε πολύ. Απολαύστε το…

#2 Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα έχουν μεγάλη εύνοια στα ερωτικά τους. Φλερτ, έρωτα και πάθος είναι διάχυτα μετά τα μέσα του μήνα και κάποιοι αδέσμευτοι θα γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο που θα τους δώσει νόημα στη ζωή τους.

Όσο για τους δεσμευμένους, η φλόγα του έρωτα θα δυναμώσει και πάλι. Οπότε εκμεταλλευτείτε το! Και στα εργασιακά, όμως,  οι Αιγόκεροι θα δουν μια βελτίωση στην απόδοσή τους και θα έχουν μια πιο ευχάριστη διάθεση για να δουλέψουν.

#3 Παρθένος

Ο Δίας σας προτρέπει να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να πάρετε ρίσκα. Τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα αρκεί να μην είστε αρνητικοί, απαισιόδοξοι και ανασφαλείς.

#4 Σκορπιός

Από τα μέσα του Μάη και μετά θα έχετε αρκετές ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Κάποιοι θα γνωρίσουν έναν μεγάλο έρωτα που θα τους ενθουσιάσει. Όσοι είναι σε σχέση, από την άλλη, ίσως σκεφτούν το ενδεχόμενο του γάμου ή μιας συμβίωσης που σκέφτονταν εδώ και καιρό.

Διαβάστε επίσης