Τζένιφερ Λόπεζ: Πιο κοντά το διαζύγιο μετά την τελευταία κίνηση του Μπεν Άφλεκ

To παραμύθι τους δεν έχει τελικά happy end

Το τελευταίο διάστημα η Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα Μέσα εξαιτίας του γάμου τους που αντιμετωπίζει… φουρτούνες.

Μόλις έγινε γνωστό ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν πολλοί έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι που κατάφερε να ευτυχίσει μετά από 20 χρόνια.

Φαίνεται όμως ότι το παραμύθι τους δεν έχει τελικά happy end, καθώς διαρρέουν περίεργες πληροφορίες από φίλους του Άφλεκ που λένε ότι πλέον ο ηθοποιός είναι δυστυχισμένος.

Οι φίλοι του Μπεν Αφλεκ ισχυρίζονται ότι η Τζένιφερ Λόπεζ τον ελέγχει απόλυτα και τον χαρακτηρίζουν «μαριονέτα», ενώ δηλώνουν πως έχει αρχίσει να επηρεάζεται η ψυχική του υγεία.

Η ίδια φέρεται να επεμβαίνει ακόμα και στο τι θα φορέσει, ενώ αποφάσισε μόνη της να «ξεφορτωθεί» τη συλλογή του από μοτοσικλέτες αλλά και να τον αναγκάσει να σταματήσει δια παντός το κάπνισμα καθώς «η μυρωδιά του τσιγάρου στο σπίτι είναι παντού».

Σύμφωνα με το Radar Online, o Μπεν Αφλεκ απαθανατίστηκε τις τελευταίες ημέρες σε έξοδό του να μην φορά τη βέρα του!

Πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα διαζυγίου, επειδή ο ηθοποιός πίνει και καπνίζει, τη στιγμή που η Λόπεζ έχει ένα τελείως διαφορετικό στυλ ζωής, αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός λόγος έντασης μεταξύ του ζευγαριού…

Διαβάστε επίσης
Close