Δεν σηκώνει τα μάτια: Το πιο πιστό ζώδιο που δεν θα σε απατήσει ποτέ

Το αποτέλεσμα έκπληξη!

Το ζώδιο του συντρόφου σου μπορεί να παίξει ρόλο στο αν σε απατήσει αφού αποδεικνύει αν έχει… ροπή.

Μελέτη αποκάλυψε ότι τα ζώδια του αέρα τείνουν να απατούν περισσότερο στις σχέσεις τους! Συγκεκριμένα τα πιο άπιστα ζώδια είναι τα εξής:

Ζυγός: Οι Ζυγοί είναι φανατικοί του φλερτ, γι’ αυτό και πολλοί άνθρωποι διστάζουν να συνάψουν σχέσεις μαζί τους, από την αρχή. Και ίσως έχουν δίκιο που διστάζουν. Ενώ θα νομίζαμε ότι το φλερτ θα σταματήσει όταν ο Ζυγός είναι σε μια αφοσιωμένη σχέση, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Δίδυμος: Ανάμεσα σε όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Δίδυμοι ανήκουν στα ζώδια που είναι πιο πιθανό να απατήσουν. Εξάλλου, συμβολίζονται από τη δυαδικότητα των Διδύμων, επομένως υπάρχουν τουλάχιστον δύο πλευρές της προσωπικότητάς τους που πρέπει να γνωρίζουμε. Επιπλέον, μην ξεχνάμε, ότι σύμφωνα με τον αστρολογικό οδηγό, ο Δίδυμος είναι ένα μεταβλητό ζώδιο.

Κριός: Ο φλογερός Κριός κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, της επιθετικότητας και της σεξουαλικότητας. «Αυτό είναι ένα ζώδιο που έχει εξαιρετικά υψηλή σεξουαλική ορμή και έχει, επίσης, την τάση να βαριέται εύκολα» λέει η αστρολόγος Clarisse Monahan.

Ιχθύς: Οι συναισθηματικά έξυπνοι Ιχθύς, όπως ο Δίδυμος και ο Ζυγός, έχουν ένα σημάδι δυαδικότητας. Το σύμβολο τους απεικονίζει δύο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Τους ιντριγκάρουν οι πολικότητες και έτσι τείνουν να μαγνητίζονται από αυτό που είναι αντίθετο από τη σχέση στην οποία βρίσκονται.

Λέων: Ο Λέων όχι μόνο είναι δραματικός, αλλά η «αχίλλειος πτέρνα» του είναι ότι χρειάζεται να είναι το επίκεντρο της προσοχής ανά πάσα στιγμή. Εάν δεν συμπεριφέρεστε, για παράδειγμα, στη γυναίκα Λέων σαν τη βασίλισσα που πιστεύει ότι είναι, και ειδικά αν αισθάνεται ότι αρχίζετε να την αγνοείτε, θα κάνει ό,τι μπορεί για να βεβαιωθεί ότι θα έχει ξανά την προσοχή στα μάτια σας.

Και ενώ είδαμε τα πιο άπιστα ζώδια, ήρθε η ώρα να δούμε πιο είναι το πιο πιστό. Το αποτέλεσμα της έρευνας αποτελεί έκπληξη αφού το πιο πιστό ζώδιο είναι ο σκορπιός!

Διαβάστε επίσης
Close