Το «Κόκκινο Ποτάμι- Η Συνέχεια» επιστρέφει- Το OPEN ανακοίνωσε την μεγάλη πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς

Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς είναι γεγονός.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς του OPEN, «Το Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια». Η σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων πιο δυνατή από πότε!

Τι θα δούμε στο «Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια»;

Η Ιφιγένεια προσπαθεί να βρει τον Μίλτο, μη γνωρίζοντας πως ο αγαπημένος της έχει σκοτωθεί. Φτάνει στη Θεσσαλονίκη και εκεί συναντά τον Δημοσθένη Μαντά, τον γιατρό που θα προσπαθήσει να σώσει το παιδί της και θα τη βοηθήσει στην αναζήτησή της για τον Μίλτο στα βάθη της Τουρκίας.

Παράλληλα με την περιπέτεια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη και την εξέλιξη της σχέσης τους, παρακολουθούμε ιστορίες προσφύγων και πώς αλλάζει η ζωή τους από τη μία στιγμή στην άλλη εξαιτίας των διεθνών συμφερόντων της εποχής. Όλη η πλοκή διαδραματίζεται με φόντο τα ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν τον Ελληνισμό κατά το διάστημα 1919-1923.

Η συνέχεια του Κόκκινου Ποταμιού θα εξελιχθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους, με παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στον Πόντο, και φυσικά στη Σμύρνη, όπου θα «βιώσουμε» ξανά την απελπιστική καταστροφή της το 1922.

«Το Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια», με την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο OPEN ξεκινώντας το μεγάλο ταξίδι στις καρδιές των τηλεθεατών!

Διαβάστε επίσης
Close